Va solicitam consimtamantul pentru comunicari de marketing si sondaje de marketing in baza Declaratiei de Confidentialitate pe care o puteti citi accesand acest link https://www.lexus.ro/date-caracter-personal.

Puteti alege categoriile de comunicari pe care vi le putem transmite prin selectarea uneia sau mai multora dintre optiunile de mai jos. Dupa completare vei primi, in functie de alegerea ta, fie un email cu un link pe care te rugam sa il accesezi fie un sms la care te rugam sa raspunzi cu DA pentru a valida inregistrarea acordului.

Procedand astfel, va acordati consimtamantul catre Lexus, adica Retailerul/Reparatorul Autorizat/Agentul de vanzare Lexus selectat de dumneavoastra, Toyota Romania SRL, Toyota Motor Europe NV/SA in calitate de importator al marcii Lexus, pentru a va transmite comunicarile selectate si, in cadrul acestor categorii de comunicari selectate, pentru prelucrarea si partajarea datelor dumneavoastra personale in conformitate cu aceasta Declaratie de Confidentialitate. Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate numai in scopul fiecareia dintre categoriile de comunicari pe care le-ati selectat. Va rugam sa retineti ca va vom trimite cateva sondaje de monitorizare non-comerciale de rutina (la care, desigur, ramaneti liber sa raspundeti sau nu). Consimtamantul pe care il solicitam aici pentru categoria "sondaje" de mai jos se refera in mod specific la sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional.

Vrem sa va asiguram ca, dupa ce v-ati dat consimtamantul, doar un numar limitat de entitati Lexus (asa cum este descris mai sus) va vor trimite comunicari de marketing sau invitatii de participare la sondaje de marketing, dupa cum ati ales dumneavoastra. Consimtamantul exprimat de dumneavoastra nu va fi folosit pentru a va trimite spamuri sau a va coplesi in orice fel cu comunicarile.

Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru una sau mai multe dintre categoriile de comunicari selectate mai jos in orice moment adresand electronic o cerere la relatii.clienti@lexus.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400, precum si prin accesarea urmatorului link: https://my.lexus.ro/formular-lexus/dezabonare/.

Solicit ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul categoriilor de comunicari selectate mai jos in legatura cu marca:

In vederea transmiterii catre mine a informarilor privind data urmatoarei revizii si a ITP-ului
In vederea transmiterii catre mine a ofertelor despre modele de masini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii
In vederea participarii mele la sondaje de cercetare de marketing si sondaje cu continut de marketing, reclama sau promotional
In vederea invitarii mele la evenimente legate de produsele si serviciile oferite de catre Lexus si Toyota

Aleg sa confirm acordul GDPR prin

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Veti primi un email/sms - in functie de optiunea exprimata, prin care va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.


Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Lexus, adica Retailerul/Reparatorul Autorizat/Agentul de vanzare Lexus selectat de mine, cel mai apropiat de mine in baza codului meu postal sau pe care l-am contactat ultima data, Toyota Romania SRL, Toyota Motor Europe NV/SA in calitate de importator al marcii Lexus in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Lexus si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Lexus (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale. Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@lexus.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400, precum si prin accesarea urmatorului link: https://my.lexus.ro/formular-lexus/dezabonare/. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.